Tevreden klanten met ons flexibel klantenserviceteam

/Tevreden klanten met ons flexibel klantenserviceteam
Tevreden klanten met ons flexibel klantenserviceteam 2019-06-12T14:44:33+00:00
Tevreden klanten met ons flexibel klantenserviceteam

Is er sprake van een drukke periode of juist een vakantieperiode waarin u onvoldoende bereikbaar bent voor uw klanten? U kunt flexibel gebruik maken van ons serviceteam dat alle of een deel van de inkomende en uitgaande communicatie voor u uit handen neemt.

Flexibel klantenserviceteam
Slider

Flexibel klantenserviceteam

Draait er een grootschalige marketingcampagne die voor veel inkomende telefoongesprekken zorgt? Of heeft u tijdens drukke periodes en vakanties onvoldoende capaciteit beschikbaar? Dan is het een goed idee om (een deel) van uw klantenservice (tijdelijk) uit te besteden. Het deskundige en flexibele klantenserviceteam van SWJ Resultancy helpt u hier graag bij!

Optimale bereikbaarheid voor klanten

Optimale bereikbaarheid dankzij flexibel personeel

Tegenwoordig stellen klanten steeds meer eisen aan uw organisatie, zeker als het gaat om klantenservice. Als de bereikbaarheid van uw organisatie onvoldoende is, dan is de kans groot dat uw (potentiële) klanten overstappen naar de concurrent. Niet alleen op het gebied van bereikbaarheid zijn klanten veeleisender geworden: steeds meer klanten verwachten dat zij op meerdere manieren met uw organisatie kunnen communiceren. SWJ Resultancy helpt u bij het creëren van een multichannel oplossing waarmee u optimaal bereikbaar bent, zodat u geen klanten misloopt en zij optimaal te woord worden gestaan.

Deskundig klantenserviceteam

SWJ Resultancy is een organisatieadviesbureau met deskundigemedewerkers en ondersteunt u graag bij het optimaliseren van uw klantcontact. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we precies welke strategieën het best ingezet kunnen worden. Het resultaat: verbetering van de bereikbaarheid en klanttevredenheid.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op!

Focusbranches

Hoewel SWJ Resultancy actief is in diverse branches, zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in de financiële dienstverlening, zorgaanbieders, en de branche van medische hulpmiddelen. Door de ervaring in deze branches hebben wij kennis van zaken en van uw doelgroep, hierdoor kunnen wij uw doelgroep kwalitatief van dienst zijn.

De financiële dienstverlening

SWJ Resultancy heeft jarenlange kennis en ervaring in de financiële dienstverlening en beschikt bovendien over een eigen AFM-vergunning.

Zorgaanbieders

SWJ Resultancy helpt verschillende zorgaanbieders bij het optimaal inrichten en uitvoeren van het klantcontact en het flexibel inzetten van personeel.

Medische hulpmiddelen

SWJ Resultancy ondersteunt bedrijven gespecialiseerd in medische hulpmiddelen bij de inkomende en uitgaande communicatie naar klanten en prospects.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!