Meer rendement uit klantcontact

/Meer rendement uit klantcontact
Meer rendement uit klantcontact 2019-08-06T12:04:27+00:00
Meer rendement uit klantcontact

Uw klantenservice uitbesteden kan een grote positieve invloed hebben op klanttevredenheid, klantbinding en commerciële resultaten. SWJ Resultancy kan u hierbij helpen. Meer weten? Lees dan verder of neem direct contact op.

Slider

Meer rendement uit uw klantcontact

Uw klantenservice uitbesteden aan een klantcontactcenter kan de bereikbaarheid van uw organisatie vergroten en daarmee een positieve invloed hebben op de klanttevredenheid en resultaten van uw organisatie. SWJ Resultancy heeft jarenlange ervaring op het gebied van klantcontact, beschikt over de benodigde faciliteiten en biedt u op maat gemaakte diensten om samen met u uw doelstellingen te behalen. Bovendien heeft SWJ Resultancy een team van deskundigen voor u klaar staan die u kan helpen met al uw vraagstukken op het gebied van klantcontact en het juist inrichten hiervan.

Optimale bereikbaarheid

Tegenwoordig stellen klanten steeds meer eisen aan uw organisatie, zeker als het gaat om klantenservice. Als de bereikbaarheid van uw organisatie onvoldoende is, dan is de kans groot dat uw (potentiële) klanten overstappen naar de concurrent. Niet alleen op het gebied van bereikbaarheid zijn klanten veeleisender geworden: steeds meer klanten verwachten dat zij op meerdere manieren met uw organisatie kunnen communiceren. SWJ Resultancy helpt u bij het creëren van een multichannel oplossing waarmee u optimaal bereikbaar bent, zodat u geen klanten misloopt en zij optimaal te woord worden gestaan.

Ongestoord aan het werk

Komt u door uw inkomende klantoproepen niet meer toe aan uw kernactiviteiten? Bij de groei van uw organisatie neemt de inkomende en uitgaande communicatie vaak in een rap tempo toe. Het gevolg hiervan is vaak dat u niet meer toekomt aan uw dagelijkse werkzaamheden. SWJ Resultancy heeft jarenlange ervaring met het ontzorgen van organisaties als het gaat om klantenservice en kan alle inkomende en uitgaande communicatie voor u volledig uit handen nemen.

Uw klantenservice tijdelijk uitbesteden

Is er sprake van een vakantie of een drukke periode en bent u daardoor tijdelijk niet goed bereikbaar? Dan kan het gedeeltelijk uitbesteden van uw klantenservice verstandig zijn. SWJ Resultancy helpt u hierbij uit de brand. Wij kunnen u tijdens drukke periodes voorzien van een team die dit tijdelijk of voor een langere periode voor u opvangt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Focusbranches

Hoewel SWJ Resultancy actief is in diverse branches, zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in de financiële dienstverlening, zorgaanbieders, en de branche van medische hulpmiddelen. Door de ervaring in deze branches hebben wij kennis van zaken en van uw doelgroep, hierdoor kunnen wij uw doelgroep kwalitatief van dienst zijn.

De financiële dienstverlening

SWJ Resultancy heeft jarenlange kennis en ervaring in de financiële dienstverlening en beschikt bovendien over een eigen AFM-vergunning.

Zorgaanbieders

SWJ Resultancy helpt verschillende zorgaanbieders bij het optimaal inrichten en uitvoeren van het klantcontact en het flexibel inzetten van personeel.

Medische hulpmiddelen

SWJ Resultancy ondersteunt bedrijven gespecialiseerd in medische hulpmiddelen bij de inkomende en uitgaande communicatie naar klanten en prospects.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op