Telefonische acquisitie uitbesteden: Meer omzet uit uw klantportefeuille 2020-01-09T13:18:20+00:00

Optimaal resultaat met telefonische acquisitie

SWJ Resultancy helpt bedrijven bij telefonische acquisitie op klantdata. Bent u benieuwd hoe wij samen met u voor het optimale resultaat kunnen zorgen?

Telefonische acquisitie - Telemarketingbureau
Slider

Met SWJ Resultancy kiest u voor langdurige, rendabele klantrelaties

  • Kennis van uw markt

  • AFM-Vergunning

  • Jarenlange ervaring

  • Persoonlijk klantcontact
  • Enthousiast team

  • Optimaal bereikbaar

Uw klanten- en productportefeuille vergroten met telefonische acquisitie

Met de toenemende concurrentie wordt het acquireren van nieuwe klanten steeds lastiger. Uw klanten kunnen dagelijkse worden gebeld door meerdere bedrijven en bovendien worden ze blootgesteld aan duizenden advertenties. Om resultaat te behalen, moet er slim gebruik worden gemaakt van data en aan de hand daarvan wordt de juiste strategie bepaald.

Telemarketing, telefonische acquisitie callcenter SWJ Delft
Telefonische acquisitie uitbesteden callcenter SWJ Delft

Telefonische acquisitie op uw klantdata

Bij telefonische acquisitie op uw klantdata bellen wij uw klanten en/of prospects op om hen een product of service van uw organisatie aan te bieden. Om hiermee resultaat te behalen, dient er een onderscheidende strategie gebruikt te worden. Dit verschilt per bedrijf. SWJ Resultancy kan de telefonische acquisitie van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Door jarenlange ervaring en goed getraind personeel is het ons gelukt om namens gerenommeerde klanten goede resultaten te behalen. Dus wilt u meer resultaat of heeft u simpelweg geen tijd om zelf contact met uw klanten en/of prospects op te nemen? Neem dan contact met ons op.

Resultaat behalen uit warme leads

De ervaring leert ons dat er middels telefonische acquisitie vooral resultaat behaald wordt op lauwe en warme klantdata. Dit is de doelgroep die al eerder in contact is geweest met uw bedrijf of op een andere manier van uw bedrijf heeft gehoord. Vaak is er bij het contact direct herkenning en hierdoor meer vertrouwen in uw bedrijf. Logischerwijs is het daarom makkelijker om in gesprek te komen en een aanbieding te doen.

Telefonische acquisitie naar potentiële klanten callcenter SWJ Delft

Strategie op maat

Aan de hand van een oriënterende kennismakingsgesprek bepalen wij in samenwerking met u de beste strategie die wij voor u inzetten om het optimale resultaat uit uw campagne te behalen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op!

Focusbranches

Hoewel SWJ Resultancy actief is in diverse branches, zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in de financiële dienstverlening, zorgaanbieders, en de branche van medische hulpmiddelen. Door de ervaring in deze branches hebben wij kennis van zaken en van uw doelgroep, hierdoor kunnen wij uw doelgroep kwalitatief van dienst zijn.

De financiële dienstverlening

SWJ Resultancy heeft jarenlange kennis en ervaring in de financiële dienstverlening en beschikt bovendien over een eigen AFM-vergunning.

Zorgaanbieders

SWJ Resultancy helpt verschillende zorgaanbieders bij het optimaal inrichten en verbeteren van het klantcontact en het flexibel inzetten van personeel.

Medische hulpmiddelen

SWJ Resultancy ondersteunt bedrijven gespecialiseerd in medische hulpmiddelen bij de inkomende en uitgaande communicatie naar klanten en prospects.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met ons privacy statement.

SWJ Resultancy BV:
Noordeinde 30
2611 KH Delft

Telefoonnummer: 088-0204600
E-mailadres: info@swjresultancy.nl

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: